keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Pentuja suunnitelmissa keväälle

Kasvattini "Roihu", Xtremely B-Ballerina on tarkoitus astuttaa tässä ihan helmikuun aikana Tsekkituonti uroksellani, "Rollolla", Honey Hawkeye Ritakimillä. 
Roihu on pieni, 31cm narttu joka harrastaa monipuolisesti, tokoilua, rallytokoa ja aksaa. Roihu on karkeakarvainen näpsäkkä neiti jolla on järki päässä. Roihun omistaa Minna joka asustaa Kuivannolla ja pennut luonnollisesti syntyvät ja asuvat hänen kotonaan. Roihu


Roihun isä Scraffy
Rollo asustaa Nastolassa kotikoirana ja lenkkikaverina, Rollo onkin oikea maratoonari. Rollonkin pääsee näkemään jos haluaa. Rollo on myös kivan kokoinen n.35-36 cm korkea uros jolta ei virta lopu kesken, karva oon broken. 


Rollo nuorena

Tässä linkki yhdistelmään. 
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI50127/14&ReknoE=FI40426/14 


Tämä yhdistelmä on niin mielenkiintoinen että itsekin haluan tästä pennun jotta voin jatkaa jalostusta aikanaan tällä suvulla. Toki tietenkin mennään terveys edellä. 
Roihun emä ja isä ovat molemmat käyttövalioita metsästyksestä ja ehkäpä näistä pennuista voisi ollu jollekin metsästyskaveriksi? Itselläni on kotona asumassa Roihun edellisestä pentueesta uros, Huli jolla ainakin riistaviettiä riittää. 
Kukaties näistä pennuista saattaisi olla myös näyttelyistä kiinnostuneille kaveria muista harrastuksista puhumattakaan? 
Odotan todella innolla tätä pentuetta, lisää tietoa saa minulta.