B-pentue

 B-PENTUE
B-pentue

B-pentueessa emä: Karvahaalarin X-treme, "Siiri" ja isänä: McAllister´s Three Wishes, "Scraffy". Molemmat vanhemmat ovat käyttövalioita, emä KVA-M ja isä KVA-L ja KVA-M. Tässä yhdistelmässä tarkoituksena oli taas saada käytettyä vieraampaa verta suomen parsonikantaan ja tietenkin ulkonäköä ja sitä oikeaa kokoa unohtamatta metsästy ym. käyttöominaisuuksia.
Pennut syntyivät 29.6.2014. 1n ja 4u. 
Scraffy

Scraffy
 Narttu, Xtremely B-Ballerina, "Roihu". Tämä jäi sijoitukseen Minnalle Kuivannolle, kahden saksanpaimenkoiran ja yhden parsonin seuraksi. Tämä tättähäärä jaksaa ilostuttaa pikku kepposillaan päivästä toiseen. Valloittava tapaus! Roihu on käynyt pari kertaa pentunäyttelyssä ja saanut siellä paljon kehuja. Roihun koko on lähes täydellinen, n.31cm, eikä ulkonäössäkään ole moitittavaa. Roihu "täytti velvollisuutensa" 4.5.2017 synnyttämällä 3 pentua, 2 narttua ja 1 uroksen. Nyt siis Roihun omistaa Minna ihan itse. :-D
Roihu

Roihu
Roihu

Uros, Xtremely B-Baron, "Pyry". Pyryn kohdalla mietittiin pitkään että myydänkö sitä ollenkaan vai jätetäänkö se kotiin. Päätös tehtiin kun sopiva perhe sattui soittamaan ja kysymään pentua. Nyt Pyry asuukin Lappalaisten ilona pääkaupunkiseudulla. Hieno uros kaikinpuolin. 
Pyry pentuna

Pyry 1v., komea jätkä!

Uros, Xtremely B-Bodyguard, "Sulo". Tämä uros asuu Turussa perhe Tammisen ilona. Näyttelyissä taidetaan nähdä tätä koiraa silloin tällöin. =)
Sulo 1v.


Uros, Xtremely B-Bogy, "Ilo". Ilo asuu austraaliankelpie Topin ja Brasilianterrieri Maisan kaverina Villähteellä. Ilo treenaa agilitya ja onkin osoittanut olevansa siinä kovin pätevä ja nopea. 
Ilo

Ilo

Ilo
Xtremely B-Bachelor, "Paavo". Paavo muutti pentuna Lahteen. 
Paavo