Omat pumit

PUMIT

Scirpasta Zena, "Zena"


Zena Kuusamossa
Zena
Zena on syntynyt v. 2002 mummokoira. Zena on opettanut paljon ja vähän enemmänkin. Zenan kanssa aloitettiin agilityharrastus vuonna 2004 ja kisatiin jopa virallisissa kisoissa vaikka vannoin etten koskaan kisaa. Zena on meidän Tellun emä ja Pipsan mummo. Kaunis ja viisas pumi. 
Zena lähti pilvien päälle loppiaisena tammikuussa 2017. Hyvää matkaa rakas! 

Jellum´s Elli, "Tellu"


Tellu
Tellu

 Tellu on syntynyt vuonna 2006, ja se on Zenan pentu. Kasvattajana Kirsi Kuiri. Tellu on ollut meillä sijoitukskoirana ja Tellulla on omia pentueita kolme. Tellu on ollut näyttelytähti joka haluaa esiintyä ja onkin helposti savuttanut FIN MVA-tittelin. Tellu on harrastanut agilitya medi3 luokassa ja rallytokoa RTK1 tunnuksen verran.

 
Jellum´s Geena, Pipsa


Pipsa
 Pipsa on syntynyt vuonna 2009 ja se on Tellun pentu. Kasvattajana Kirsi Kuiri. Pipsa jäi meille agilitykoiran virkaa ajatellen sijoitukseen. Siinä se on täyttänyt kaikki toiveet. Aina ei ole treenit ja kisat menneet ihan putkeen mutta saavutuksena vuodelta 2014 SM-joukkuepronssia VAUn edustuksessa. Vuonna 2015 pääsimme vihdoin SM-kisoihin yksilöradalle ja olimme myös joukkueessa. Joukkueen sjoitus 24. ja yksilöradalta hyl. Kokemusta rikkaampana kohti seuraavaa vuotta!
Pipsalla on yksi pentue.  

 Jellum´s Kiira, "Kikka"

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI31786%2F14&R=56

Kikka on syntynyt 21.4.14 ja on meidän Tellun viimeisestä pentueesta. Kasvattajana on Kirsi Kuiri. Kikka on Kirsin ja minun yhteinen sijoituskoira. Kikka taitaa jatkaa emänsä menestystaivalta näyttelyiden saralla, tällä sievällä pumineidillä on tällä hetkellä takana kaksi virallista näyttelyä ja 2xSERT ja 2xROP. Tässä voi sanoa että kasvattaja on tiennyt mitä tekee jalostuksellisesti. 


Kikka