maanantai 3. lokakuuta 2016

Parsoneiden erikoisnäyttely

Viime viikonloppuna 2.10 käytiin Lohjalla parsoneiden erikoisnäyttely. Paikalle oli saapunut yli 240 koiraa. Itselläni oli omia koiria kaksin kappalein ja paikalle oli vielä saapunut kaksi muuta kasvattianikin.

Nartuilla oli tiukka tuomari briteistä, Geoff Burnhill joka saneli Nanosta, (Xtremely Capella) näin:
Mouth ok, good pigmentation, head matches to boby, nice feet, strong legs, stands well, nicely made quarters, moves well.
Tuloksena JUN EH, JUK 3. Lopullinen sijoitus muutettiinkin JUN 2 tulokseksi. Ja kerrotaan vielä että kyseinen tuomari ei jakanut yhtään ERIä junnunartuille koska ne eivät voi olla vielä erin arvoisia.
Ihan kivasti meni 26 junnunartun valikoimasta.  

Käyttöluokassa Nanon emästä Siiristä, (Karvahaalarin X-Treme) tuomari sanaili näin:
Nice strong bitch. Good head. Good feet & legs. Good pigmentation. Tailset allright. Teeth ok. Good harsh coat. 
Tuloksena KÄY ERI, SA, KÄK 4. 
Hienosti meni tässäkin luokassa 15 käyttönartun joukossa! Ihana Siiri!

Siiri kävi myös esiintymässä kennel Karvahaalarin kasvattajaryhmässä. Kasvattajaryhmiä oli yli 10 ja täällä päästiin kirkkaimmalle pallille! Vau, erittäin hienoa kasvatustyötä Annilta ja viimevuoden kasvattajaryhmän 1. sija tuli uusittua! Ihan uskomattoman hienoa, voi kun joskus olisi itsellänikin kasvattajaryhmä jossakin näyttelyssä.
Kennel Karvahaalarin kasvattajaryhmä
Junnu-uroksissa oli mukana kaksi kasvattiani, Topi, (Xtremely Castor), hienosti liikkui ja esiintyi Johannan kanssa Topi, tuloksena EH. Itse olen sitä mieltä että uutta matoa koukkuun vaan ja ensi kesälle suunnittelemaan näyttelyitä. ;)

Toinen junnu oli Annin ja Anitan omistama Juno, (Xtremely Cetus) joka on varmaankin Siiri-emältään perinyt loistavan esiintymistaidon, tai sitten kotona on Jonna treenannut ihan viimisen päälle. Tuloksena EH.

Edelleen haluan kiittää ja kumartaa kennel Karvahaalarin puoleen ja todeta että olen saanut vahingossa itselleni niin hyvän kantanartun ihan jäätävästä emälinjasta. Kävipä tuuri omalle kasvatustyölleni heti alkumetreillä.
Tässä linkki Karvahaalareihin: http://www.karvahaalarin.net/
 Siellä muuten tällä hetkellä pentue juurikin tästä emälinjasta ja meidän Tsekkivahvistuksesta Rollosta. Vink* vink* yksi uros etsii sijoituskotia. =)